+381 63 667 669 office@jpsteeldesign.com

Metalne kapije i ograde

Pružamo klijentima sveobuhvatne usluge profesionalne izrade, instalacije i popravke.

Funkcija ograda i kapija sastoji se u pružanju zaštite i sigurnosti vaše imovine.
Pored toga one dodaju pejzažu privlačnost jer igraju i estetsku ulogu.

Metalne ograde i kapije se prave od čelika ali mogu se kombinovati i drugi materijali kao što su: pvc, aluminijum, staklo, deking, fundermax, perforirani ili dekorativni limovi.

Kao zaštitu od korozije nudimo toplo cinkovanje, plastifikaciju ili mokro farbanje najkvalitetnijim bojama proverenog proizvođača. Nudimo originalan dizajn prema vašoj ideji.

Bez obzira da li su vam potrebne kapije i ograde od metala, kovanog gvožđa ili čelika, uvek možete kontaktirati naš tim kako za savetovanje, dizajn (ako još uvek niste sami osmislili dizajn), izradu ili montažu tako i za informacije o bilo kakvoj nedoumici koju imate. Naš tim je tu da Vam ponudi najbolji savet i rešenje.

Materijali za ogradu

Ograde od čelika

Metalne ograde izrađuju se od šavnih čeličnih cevi koje se po želji i potrebi farbaju, plastificiraju ili cinkuju.
Farbane ograde i kapije zahtevaju održavanje odnosno ponovno farbanje na svakih 5 do 10 godina.
Stoga se uvek preporučuje cinkovanje ili bar plastifikacija kako bi se materijal zaštitio od korozije, a samim tim i od propadanja.
Cinkovanjem i plastifikacijom se životni vek čelika produžava za 50 godina, a održavanje ovakvih kapija i ograda se smanjuje na minimum.
Za ovaj tip ograde je u početku potrebno izdvojiti više novca, ali se na duži vremenski period ta investicija isplati, jer se dobija trajno rešenje.
Velika prednost čeličnih ograda je ta što možete izabrati neobičan i unikatan dizajn i garantuju Vam stabilnost i pouzdanost.

Metalne kapije i ograde

Da li razmišljate o izradi ili promeni ograde? Možete nas pozvati ili poslati mejl.

Pišite nam