+381 63 667 669 office@jpsteeldesign.com

Usluge

Metalne kapije i ograde

Proizvodimo i montiramo ograde & kapije od metala. Naše visokokvalitetne ograde su dizajnirane tako da pejzažu dodaju privlačnost, dok istovremeno ostaju strukturno stabilne i sigurne.

Saznajte više

Alu kapije i ograde

Takođe proizvodimo i montiramo i ograde i kapije od aluminijuma. Ove ograde odišu jednostavnim čistim linijama i elegantnošću.

Saznajte više

Kovano gvožđe

U naše usluge spadaju i proizvodnja i montaža komponenata za ograde, kapije, stepeništa i nadstrešnice od kovanog gvožđa. Ograde/kapije/stepeništa i nadstrešnice od kovanog gvožđa se izrađuju u različitim stilovima i veoma su originalne.

Saznajte više

Nadstrešnice

Deo našeg poslovanja je i proizvodnja i montaža komponenata za nadstrešnice. Nadstrešnice su nezamenjive kao zaštita od vremenskih uslova, sunca i kiše, ali i ukras kuće.

Saznajte više

Enterijer

Ograde za stepenice, police, pregradni zidovi, radni stolovi su elementi enterijera koje takođe izrađujemo po merama i dizajnu kupca. Vašu viziju pretvaramo u stvarnost!

Saznajte više

Ostale usluge

Uslužno radimo i projektovanje, dizajniranje, sečenje, zavarivanje, savijanje, galvanizaciju, peskarenje, plastifikaciju, metalne elemente po narudžbi i još mnogo toga!

Saznajte više

Rekli su o nama

„Prezadovoljni smo uslugom. Imamo najlepšu ogradu u celom gradu. Radnici su bili sjajni, sav posao je završen u roku.“

Rekli su o nama

„Svakom bi preporučio JP Steel. Supruga i ja nismo mogli da se odlučimo između nekoliko vrsta ograda. Ali su nam inženjer i dizajner iz JP Steel tima pomogli da izaberemo najbolje rešenje za našu kuću.“

Pišite nam